Konfirmasjonsdatoer kommende år

Mange vil gjerne vite god tid i forveien når det skal være konfirmasjoner det året man har konfirmant. Her har vi samlet info om konfirmasjonstidspunkt kommende år.

(Oppdatert 12.05.2020)

Søndag 28. april i Færvik kirke

Lørdag 4. mai i Tromøy kirke
Søndag 5. mai i Tromøy kirke kl 1030 og 1230

Søndag 26. april i Færvik kirke

Søndag 3. mai i Tromøy kirke

Flyttes grunnet korona-restriksjoner

Søndag 23. august i Færvik kirke

Lørdag 29. og søndag 30. august i Tromøy kirke

2021

Fra og med dette konfirmantkullet gjør vi endringer i opplegget, med en lengre leir på sommeren.

Konfirmasjonsdager:

Søndag 25. april i Færvik kirke

Søndag 2. mai i Tromøy kirke
Muligheter for åpning av konfirmasjon også Lørdag 1. mai i Tromøy kirke

Flyttes grunnet korona-situasjonen

Søndag 29. august i Færvik kirke

Lørdag 4. og søndag 5. september i Tromøy kirke

2022

Fra og med sommeren 2020 går vi inn i et nytt konfirmantopplegg, for å få inn en lengre leir på sommeren. Dette for å bedre opplegget. Situasjonen med korona-pandemien har gjort oss nødt til å gjøre noen endringer ift først planlagt.

Sommerleiren kommer i slutten av konfirmantperioden, og konfirmasjonene flyttes til høsten. Vi jobber utfra at det blir konfirmasjon i Færvik kirke siste søndagen i august, og i Tromøy kirke første helgen i september (den helgen er det også åpnet for bruk av lørdag).