"Varm i trøya" samling og 4 års bok


Til deg som er eller blir 4 år gjeldende år! Det skjer en helg i begynnelsen av november i Færvik kirke! Bli med på en innholdsrik helg hvor du får være med på skattejakt, og du får din egen kirkebok!


Lørdagen: «Varm i trøya»-samling!
Ta med en voksen og bli med på en spennende samling i kirka, hvor du får hilse på de andre som skal få kirkebok, gå på skattejakt i kirka, leke, synge og høre historier fra Bibelen.
På denne samlingen får vi også registrert at du vil ha kirkeboka, så ligger den klar og venter på deg når du kommer igjen søndag morgen på familiegudstjenesten.
I invitasjonen kommer også vedlagt ark om «Varm i trøya»-samlingen.

Søndagen kl 11 i Færvik kirke: Familiegudstjeneste med bokutdeling!
Ta med deg hele familien og møt i kirka litt før kl 11. Når du kommer, må du huske å gi beskjed ved inngangen at du er kommet, så kan vi være helt sikre på at vi har klar en bok til deg. Finn dere en god plass i kirka hvor dere ser godt og det er lett å følge med, for det skal skje mye spennende (kanskje kan du se etter en god plass allerede på «Varm i trøya»-samlingen). Midt ute i gudstjenesten er det klart for utdelingen, og når ditt navn blir lest opp kommer du frem og får din kirkebok (det er lov å ha med seg noen frem). BALUBA kommer også og skal synge for og med oss!
I invitasjonen kommer også vedlagt ark om Familiegudstjenesten.

 

Min Kirkebok 4:
Min Kirkebok 4 er en variert og mangfoldig kirkebok som tar utgangspunkt i fireåringens hverdag og opplevelse. Fra det kjente og nære kan barnet bli med inn i bibelfortellinger, varierte kunstbilder, sanger, salmer og enkle liturgieske ord og uttrykk. Dette har blitt en lett og glad bok som både barn og voksne vil like.
Tegneseriene om Bo og Nora sprer humor og glede. De skjønnlitterære stykkene om barna binder boka sammen og gjør sanger, bilder og fortellinger mer hverdagsnære og sanselige.
Boka inneholder 9 kjente fortellinger fra Bibelen.
Min Kirkebok 4 har hele 27 sanger og salmer med noter, tekster og besifring. Mange av sangene er kjente klassikere med lange tradisjoner, men det er også noen nyere.

 

Tilbake