Kode-B


Går du i 2. klasse, og er ledig helgen etter påska?
Bli med på en innholdsrik helg hvor du får være med på påskevandring og å løse mysterier! Og barnas påskegudstjeneste på søndagen.

Lørdag i kirka: «Kode B» - Mysteriesamling!

På Kode B skal vi bli kjent med to av kirkens mysterier. Det ene begynner på «B» og slutter på «E». Det andre skjer ved spisebordet (i kirka: alteret), og er også en del av påskevandringen vi skal på.
Er du nysgjerrig på hva disse mysteriene er, bør du melde deg på til denne spennende helgen.
PS: Det er lov å ta med en voksen :-)
 

Søndag (søndagen etter påske) kl 11-12 i kirka:
Kode B gudstjeneste med utdeling av påskeaktivitetsbok til dere på «Kode B»!

Ta med deg hele familien og møt i kirka litt før kl 11. Finn dere en god plass i kirka hvor dere ser godt og det er lett å følge med, for det skal skje mye spennende (kanskje kan du se etter en god plass allerede på «Kode B»-samlingen lørdag). Dere som er med og løser mysterier på lørdagen skal også få være med og hjelpe til på gudstjenesten, og dere får hver deres CD i løpet av gudstjenesten.
 

 

INFO TIL FORELDRE/FORESATTE

Kode B er en del av Tromøy menighets trosopplæring. Alle medlemmer av Den norske kirke mellom 0-18 år har rett på slik opplæring på linje med konfirmasjon o.a.
Dette er et veldig bra tilbud til dere!

Vi vil legge forholdene til rette for at alle skal få muligheten til å delta i menighetens trosopplæringstilbud. Noen vil ha behov for spesiell tilrettelegging for å kunne delta. For å møte disse behovene, er vi avhengig av en god dialog med hjemmet så tidlig som mulig.
Ta kontakt med oss om dette gjelder ditt barn.

Tilbake